ParkinsonNet

 


Roelie Dijksma en Jorien Hartig, specialist ouderengeneeskunde
Mariska Begovic, psycholoog
Dominique Plomp, Yvonne van der Iest en Yoram Meyer, fysiotherapeut
Ine Looijer, Sandra Stuijt en Suzanne Verwer, ergotherapeuten
Nienke Bakker, logopedist
Didi Harkema, dietist
Marieke de Jager, maatschappelijk werker.

Excellente zorg voor cliënten met Parkinson 

 

Wie zijn wij?

De behandelaren van het Behandelcentrum SHDH weten alles over Parkinson. Wij hebben in de teams van het Behandelcentrum SHDH artsen gespecialiseerd in ouderengeneeskunde, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten, psychologen en maatschappelijk werkers.
De behandeling kan door de disciplines afzonderlijk worden gegeven maar ook door meerdere disciplines samen. U kunt met al uw vragen over Parkinson terecht op één adres.
Uiteraard worden de doelen, de afspraken en de frequentie van de behandeling met u afgestemd, u heeft hierin de regie. 
 

 

Onze medewerkers zijn aangesloten bij ParkinsonNet. Hiermee garanderen wij u de beste behandeling en begeleiding en voldoen wij aan de eisen van de zorgverzekeraars.

Wat kunnen onze behandelaren voor u betekenen?

Voordat wij gaan behandelen wordt uitgebreid aandacht besteed aan het in kaart brengen van uw wensen en behoeften en zo nodig ook die van uw mantelzorger.
Omdat ieder mens anders is betekent uw vraag voor ons het startpunt van uw behandeling of begeleiding. Wij werken met heldere afspraken en doelen en zijn pas te vrede als u dat bent.

De behandeling kan worden gegeven door één van onze therapeuten. Als blijkt dat u baat heeft bij behandeling door meerdere disciplines dan is dit mogelijk. De lijnen zijn kort en de medewerkers weten elkaar goed te bereiken. Uiteraard worden de afspraken onderling en met u afgestemd zodat het niet te veel voor u wordt.
Deze onderlinge samenwerking en onze expertise op het gebied van Parkinson maakt ons zo uniek.

Wilt u meer lezen over wat elke discipline precies voor u kan betekenen klik dan op de desbetreffende discipline in het roze blok hiernaast. Naast algemene informatie kunt u bij de voorbeelden meer indruk krijgen van de inhoud van een behandeling.  

Waar vindt uw behandeling plaats?
De behandeling kan bij u thuis plaats vinden maar ook in één van de lokaties van SHDH bij u in de buurt.  

Praktische zaken

U kunt behandeling en begeleiding aanvragen via de huisarts of behandelend specialist. Nadat wij de verwijzing hebben ontvangen zullen wij contact met u opnemen voor een afspraak.
De meeste van onze behandelingen worden, afhankelijk van uw ziektekostenverzekering, vergoed. Zo niet, dan bespreken we dit altijd duidelijk en vooraf met u. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Meer informatie en contact

Voor meer informatie, vragen die u heeft of het maken van een afspraak kunt u bellen met ons secretariaat. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 15.00 uur via telefoonnummer 
023 891 41 00. U kunt ook een e-mail sturen naar ons secretariaat.
De medewerkers van het secretariaat weten veel, maar hebben misschien niet overal direct een antwoord op. Zij zullen dan voor u iemand zoeken die dat wel heeft.