Wonen

Wonen in Schoterhof

Als u niet meer zelfstandig kunt wonen is Schoterhof een prima alternatief. Schoterhof biedt ruime appartementen waar u in alle privacy kunt wonen en toch ook de nodige zorg binnen handbereik heeft. Als u in Schoterhof komt wonen nemen wij u niet de regie over uw leven uit handen. Wij kijken graag samen met u, uw familie en eventuele andere mantelzorgers naar wat u allemaal zelf kunt. Daar waar blijkt dat u hulp nodig heeft, zullen wij samen met uw familie en/of mantelzorgers aanvullende ondersteuning bieden.

Kennis met u maken

Voordat u in Schoterhof komt wonen willen wij graag kennis met u maken. De cliëntadviseur zal contact met u opnemen voor een kennismaking. In dit gesprek kunnen wij u meer vertellen over Schoterhof, maar belangrijker nog: wij willen u graag eerst leren kennen. Zo kunnen wij samen met u zoeken naar ondersteuning op maat.

Kleinschalig wonen

Tevens zijn er vier kleinschalige woonvormen voor ouderen met dementie. In huiselijke sfeer wordt hen zorg geboden en worden zij geholpen bij de dagelijkse handelingen en activiteiten. Een warme en vertrouwde omgeving waarbij aandacht voor de cliënt centraal staat.
 

Om in Schoterhof te kunnen wonen is een indicatie noodzakelijk. Via de huisarts kunt u deze indicatie aanvragen.