Zorg Thuis

Vertrouwde gezichten

Betrouwbaar, betrokken én respectvol zijn de kernwoorden voor Zorg Thuis vanuit Schoterhof. Vanuit deskundigheid en professionaliteit werkt ons team om u ondersteuning te verlenen bij uw alledaagse levensbehoeften op een manier zoals u dat wenst. Wij proberen zoveel mogelijk vaste medewerkers voor u in te zetten. Zo hoeft u maar één keer duidelijk te maken wat u graag wilt en nodig heeft. Daarnaast kunt u rekenen op de vertrouwde gezichten die bij u over de vloer komen.

Zorg zoals u dat wenst

Zorg Thuis biedt ondersteunende begeleiding, verzorging, verpleging en hulp bij huishouden. Het kan gaan om zorg met een indicatie, maar ook zonder. In veel gevallen zal de dienstverlening vergoed worden vanuit de WLZ of de WMO, maar het is ook mogelijk om vanuit een persoonsgebonden budget of met eigen middelen te betalen. Samen kijken wij graag naar uw wensen en proberen dan samen met u tot een overeenkomst te komen.

Meer weten over Zorg Thuis?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die SHDH u biedt om met ondersteuning zelfstandig thuis te blijven wonen, bekijk of download dan de folder voor nieuwe cliënten Zorg Thuis. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met de teamleider of de planners van het team Zorg Thuis.
Telefoon: 023 512 82 00 (tijdens kantooruren)
E-mail: planners.schoterhof@shdh.nl.