"Dagbesteding Atelier Oud als Nieuw" is een uniek, innovatief project, dat wordt ondersteund door Woonzorgcentrum De Blinkert te Haarlem en maakt deel uit van Stichting SHDH.

 

In een ongedwongen sfeer, vanuit een maatschappelijke betrokkenheid en ondersteund door medewerkers en vrijwilligers wordt cliënten met dementie een creatieve dagbesteding aangeboden.Op vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur bent u welkom in De Blinkert in restaurantzaal De Duinpan waar u creatief bezig kunt zijn onder leiding van een medewerker.

 

Oude ambachten en recyclebare materialen worden vol passie en overgave nieuw leven ingeblazen, waarbij zowel herkenbare als nieuwe technieken worden gebruikt bij het maken van hedendaagse en verkoopbare artikelen, zodat er een bijzondere, eigentijdse collectie woondecoraties, cadeauartikelen en sieraden van duurzame producten ontstaat. Onze unieke collectie wordt te koop aangeboden in ons atelier op het terras achter De Blinkert, Rockaertshof 66 te Haarlem.

 

Wij heten u via deze weg van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in ons atelier. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.atelieroudalsnieuw.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  
 

.