Nieuws

Orientatiebijeenkomst

Overspaarne organiseert op zaterdagochtend regelmatig een orientatiebijeenkomst voor mogelijke toekomstige clienten en familie. Inloop met koffie en thee om 10.15 uur. Start programma om 10.30 uur. Verhuizen naar een verpleeghuis is een ingrijpende gebeurtenis en wij kunnen ons daarom goed voorstellen dat u of uw familieleden daar vragen over hebben. Tijdens de bijeenkomst zullen uw vragen worden beantwoord. Tijdens deze bijeenkomst ontvangt u informatie over Overspaarne. Zo komt o.a. de visie, kleinschalig wonen, wachtlijst en overbruggingszorg (diensten die SHDH kan bieden in de periode dat iemand nog thuis woont) aan bod. Daarnaast is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Ook kunt u een bezoek brengen aan een woning. Onder het genot van een kop koffie of thee kunnen ervaringen uitgewisseld worden. Mocht u hiervoor belangstelling hebben dan kunt zich aanmelden via de mail: karin.lobe@shdh.nl. U ontvangt dan een bevestiging van uw aanmelding.

Bewegen

Samen met de buurtbewoners vierden we Sint Jorisdag. Op het veld naast Overspaarne waren door en voor de buren van Overspaarne verschillende informatiekramen opgezet, er was een hapje en een drankje, muziek en voor de kinderen was er een springkussen.
Het was ook nog eens prachtig weer en dat was een uitgelezen kans voor de bewoners van Overspaarne die meedoen aan de gymnastiek om eens goed aan iedereen te laten zien hoe leuk dat is om te doen! Zo gezegd, zo gedaan. Met gezamenlijke inspanning werden alle materialen zoals stoelen, ballen, hoepels en stokken naar buiten gebracht. Midden op het grasveld deed iedereen fantastisch mee aan de gym, en het zonnige weer maakte er een stralende gymles van.
Er werden vele aanmoedigingen ontvangen van mensen die langs kwamen fietsen, van bezoekers van de informatiemarkt en van buurtbewoners die van hun balkon naar beneden keken.