Medewerkers en vrijwilligers

Medewerkers en vrijwilligers vormen een essentiele schakel in de ondersteuning aan de client. Of het nu gaat om zorgverlening, een warme maaltijd of een dagje er op uit. Zonder gepassioneerde medewerkers en vrijwilligers komen we niet ver.

Schoterhof stelt zich tot doel de client daar waar nodig te ondersteunen. De client behoudt hierbij altijd de regie en geeft vorm aan zijn/haar eigen leven. De medewerker richt zich dan ook op de vraag van de client en zoekt naar aansluitende vormen van zorg en dienstverlening.

Werken of vrijwilligerswerk doen op Schoterhof betekent:  Samen met de client proberen van elke dag een mooie dag te maken! Samen met collega's passende zorg en dienstverlening realiseren en werken met plezier.

Wil jij ook deel uitmaken van een organisatie die continu in beweging is en waarbij je je kennis en kunde kunt inzetten en jezelf verder kunt ontplooien? Kijk dan of er een passende vacature open staat.

Vrijwilligers zijn ook altijd van harte welkom. Zonder u kunnen we niet dat beetje extra aandacht aan de cliënt geven. Klik hier voor een overzicht van de actuele vacatures voor vrijwilligers in Schoterhof. Wilt u ook uw steentje bijdragen rondom een van de activiteiten, er op uit met de clienten of heeft u zelf ideeen over wat u zou willen betekenen als vrijwilliger? Neem dan contact op met onze Coordinator Vrijwilligerswerk

We zien je graag terug in Schoterhof!