Werken bij Zorg Thuis

Meneer Koelman kookt nog altijd zijn groenten…

… samen met Moniek

Meneer Koelman is een cliënt van SHDH. Meneer Koelman is een alleenstaande man van 70 jaar, die beperkt is in zijn dagelijks functioneren. Maar dat wil niet zeggen dat hij niet midden in het leven staat. Integendeel. De buurt waarin meneer Koelman al meer dan 40 jaar woont, is erg belangrijk voor hem. Hier voelt hij zich helemaal thuis.

Daarom probeert meneer Koelman er zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. Met ondersteuning van Moniek. Als medewerker van SHDH helpt zij met dagelijks voorkomende zaken waar meneer Koelman soms wat tegenop ziet. Moniek helpt bijvoorbeeld met het schoonmaken van zijn woning. Ook biedt zij hulp bij zijn persoonlijke verzorging en dagbesteding. Zo geeft zij net die extra aandacht waardoor meneer Koelman in zijn eigen omgeving kan blijven.

Mensen helpen hun eigen leven te blijven leiden. Daarvoor zetten de medewerkers Zorg Thuis zich in. In hun vertrouwde omgeving ondersteunen zij cliënten met bijvoorbeeld het huishouden, persoonlijke verzorging, de administratie of fysiotherapie.

Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die ons hierbij komen helpen. Wij zoeken geïnspireerde medewerkers, die met lef kleur willen geven aan onze dienstverlening.

Er zijn diverse functies mogelijk, zoals:
• Medewerker huishouding
• Helpende
• Verzorgende

Op de pagina Vacatures vind je een overzicht van alle openstaande vacatures. Via het sollicitatieformulier kun je daar direct op solliciteren.

Meer weten over werken bij Zorg Thuis? Bel dan met het secretariaat MO&O: 023-5149519 of bekijk de folder.