Leren bij SHDH

SHDH streeft naar geïnspireerde medewerkers en tevreden cliënten. Daarom hebben we een actief opleidingsbeleid. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen. Scholing moet aansluiten bij de vraag van de cliënt en de wens van de medewerker. Bij SHDH vind je een breed scala aan opleidingen, trainingen en cursussen.

Je kunt naast je werk via de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) een beroepsopleiding Zorg en Welzijn volgen, zoals helpende niveau 2, helpende niveau 2+, verzorgende niveau 3 en verpleegkundige niveau 4.

Wij hebben een aantrekkelijk werk en opleidingstraject voor schoolverlaters (minimaal VMBO-t) die een opleiding Verpleegkundige niveau 4 bij SHDH willen volgen. Je bent dan verzekerd van vakantiewerk in de zomer van 2017 en aansluitend start je je opleiding voor verpleegkundige in september.  

Daarnaast bieden wij je de gelegenheid om bij te leren. Je kunt deelnemen aan diverse cursussen en bijscholingen.

SHDH nodigt scholieren en studenten graag uit om kennis te maken met de ouderenzorg. Wij bieden stageplaatsen voor diverse opleidingen. Op de pagina Stage lopen bij SHDH lees je er meer over.

Heb je vragen over jouw opleidingsmogelijkheden of wil je stage lopen bij SHDH? Neem dan contact op met ons algemene informatienummer 088 0404121 en vraag naar Inge Meijer.