Werken bij SHDH

Regelmatig zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. We zoeken mensen die in de praktijk inhoud kunnen geven aan onze kernwaarden aandacht, kwaliteit, respect, samenwerken en ondernemen, die beschikken over (enige mate van) computervaardigheden en die de Nederlandse taal voldoende machtig zijn. Maar voorop staat dat je affiniteit moet hebben met onze doelgroep: mensen die ouder worden en ouder zijn. Als medewerker van SHDH richt je je op de vraag van de cliënt. De cliënt houdt altijd de regie.

SHDH vindt het belangrijk dat medewerkers zich geïnspireerd voelen en plezier hebben in hun werk. Immers, als jij je prettig voelt, heeft dat ook invloed op het welbevinden van de cliënt.
Bij SHDH word je uitgenodigd om mee te denken over de kwaliteit van het werk en er zijn volop mogelijkheden voor ontwikkeling en scholing.

We hebben vacatures in verschillende functiegebieden. In de zorg kun je bijvoorbeeld werken als verzorgende niveau 3, zorghulp of activiteitenbegeleider, afhankelijk van je opleiding en ervaring. Of je kunt werken bij Zorg Thuis.

Bij Behandeling en Begeleiding werken onder andere ergotherapeuten, logopedisten en specialisten ouderengeneeskunde. Zij werken op de locaties, maar komen ook bij mensen thuis.

Je kunt ook werken als medewerker huishouding, medewerker receptie of bijvoorbeeld voedingsassistent. Verder hebben we administratieve en financiële functies zoals secretaresse en medewerker salarisadministratie.

Al onze openstaande vacatures vind je hier.

Wil je weten wat SHDH jou kan bieden? Op de pagina’s Arbeidsvoorwaarden en Wat biedt SHDH jou? lees je er meer over.