Medewerkers en vrijwilligers

De Blinkert is altijd op zoek naar mensen die een bijdrage kunnen leveren aan onze zorg voor senioren. Dat kan in loondienst, als stagiair, maar ook als vrijwilliger.

Vrijwilligers

Wij zijn erg blij met vrijwilligers die met bewoners (individuele) activiteiten willen doen, zoals wandelen, zingen enzovoorts. Uiteraard zoeken we naar een zo goed mogelijke match tussen de kwaliteiten van vrijwilligers en die van de bewoners. Met vrijwilligers worden altijd heldere afspraken gemaakt en vastgelegd. Zo zijn zij tijdens hun werkzaamheden verzekerd, worden zij actief betrokken bij de organisatie en krijgen ze de aandacht die ze verdienen.

Klik hier voor een actueel overzicht van de vacatures voor vrijwilligers in De Blinkert.

Medewerkers en stagiaires

Werken in De Blinkert vraagt natuurlijk affiniteit met de doelgroep: mensen die ouder worden of ouder zijn. Daarnaast moet je als medewerker kunnen werken met onze kernwaarden: aandacht, respect, kwaliteit, samenwerken en ondernemen.
Afhankelijk van opleiding en ervaring kunnen we je een baan bieden in de zorg of in de facilitaire dienst. Als erkend leerbedrijf hebben wij ook mogelijkheden voor stagiaires. Er zijn er volop mogelijkheden voor scholing en ontwikkeling.
Ook voor Zorg Thuis zijn we op zoek naar medewerkers voor zorg, verpleging en hulp bij het huishouden.
Heb je interesse? Neem contact op met één van de teamleiders (telefoon: 023 510 16 00) of kijk hiernaast voor het actuele vacatureoverzicht.

“Als je een inburgeringscursus hebt behaald, mag je nog verder leren van de gemeente en dan kun je kiezen uit verschillende richtingen: winkel, administratie of zorg. Ik heb toen gekozen om de zorg in te gaan. Ik ben de helpende opleiding gaan doen en tevens stage gaan lopen. In februari 2007 was ik klaar met de opleiding en ben ik werk gaan zoeken. Ik kwam in De Blinkert te werken waar ik met veel plezier werk. Fijne collega’s, leuke bewoners en ze waren erg aardig voor mij. De taal is nog steeds moeilijk, maar we komen er met elkaar wel uit. Ik heb altijd een boekje bij me om aantekeningen te maken, dan kan ik het later navragen als ik iets niet begrijp. Na een jaar werd mijn contract verlengd en kreeg ik de mogelijkheid om door te leren. Dat wilde ik heel graag. Nu doe in de verzorgende opleiding en zit in mijn tweede jaar.”

(Huy Tjie, verzorgende-in-opleiding)