Medewerkers en vrijwilligers

Het Anton Pieckhofje is altijd op zoek naar mensen die een bijdrage willen leveren aan onze bijzondere woonvoorziening voor mensen met dementie. Dat kan in loondienst, maar ook als vrijwilliger.

Vrijwilligers

Wij zijn erg blij met vrijwilligers die met bewoners (individuele) activiteiten willen doen, zoals wandelen, zingen etc. Uiteraard zoeken we naar een zo goed mogelijke match tussen de kwaliteiten van vrijwilligers en die van de bewoners. Met vrijwilligers worden altijd heldere afspraken gemaakt en vastgelegd. Zo zijn zij verzekerd tijdens hun werkzaamheden, worden zij actief betrokken bij de organisatie en krijgen ze de aandacht die ze verdienen.

Medewerkers

Werken in het Anton Pieckhofje vraagt natuurlijk affiniteit met de doelgroep: mensen met dementie. Daarnaast moet je kunnen werken met onze kernwaarden: aandacht, respect, kwaliteit, samenwerken en ondernemen.
Afhankelijk van ervaring en opleiding kunnen we je een baan bieden als woonzorgbegeleider of assistent woonzorgbegeleider. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden voor scholing en ontwikkeling.
Heb je interesse? Neem contact op met de teamleider (telefoon: 023 536 69 83) of zoek hiernaast in het actuele vacatureoverzicht.
 

“Wat voor onze bewoners belangrijk is, is dat er een veilige herkenbare omgeving is. Dat er vaste verzorgenden zijn die de bewoners met respect behandelen en zich continu ervan bewust zijn dat je als verzorgende op bezoek bent in het huis van de zorgvrager. Dus gaat de wens van de zorgvrager boven alles. Geloof het of niet, maar het kan. Ik heb me nooit voor mogelijk gehouden dat er in een verzorgingshuis vloerbedekking op de grond kon liggen en dat iedereen zijn eigen spulletjes mee kon nemen. Het is heerlijk (thuiskomen) iedere dag dat ik mag werken. Ik ben een uiterst tevreden verzorgende. Om in deze kleinschalige setting goed draaiende teams te krijgen heb je goede leiderskwaliteiten nodig. Met onze nieuwe senior teamleidster ben ik overtuigd dat ook dat goed gaat komen. Het heeft volop haar aandacht.”    

(zorgverlener op ZorgkaartNederland)