Medewerkers

De Rijp is altijd op zoek naar mensen die een bijdrage kunnen leveren aan onze zorg voor senioren. Dat kan in loondienst, als stagiair, maar ook als vrijwilliger.
Medewerkers en vrijwilligers vormen een belangrijke schakel in de ondersteuning aan de cliënt. Of het nu gaat om zorgverlening, een warme maaltijd of een dagje er op uit. Zonder gepassioneerde medewerkers en vrijwilligers komen we niet ver.
 


Medewerkers

Werken in De Rijp vraagt natuurlijk affiniteit met de doelgroep: mensen die ouder worden of ouder zijn. Daarnaast moet je als medewerker kunnen werken met onze kernwaarden: aandacht, respect, kwaliteit, samenwerken en ondernemen.
Afhankelijk van opleiding en ervaring kunnen we je een baan bieden in de zorg of in de facilitaire dienst.

Als erkend leerbedrijf hebben wij ook mogelijkheden voor stagiaires. Er zijn volop mogelijkheden voor scholing en ontwikkeling.


Ook voor Zorg Thuis zijn we op zoek naar medewerkers voor zorg, verpleging en hulp bij het huishouden

Werken bij De Rijp betekent: Samen met de cliënt proberen van elke dag een mooie dag te maken, samen met collega's passende zorg en dienstverlening realiseren en werken met plezier.

Wil jij ook deel uitmaken van een organisatie die continu in beweging is en waarbij je je kennis en kunde kunt inzetten en jezelf verder kunt ontplooien? Kijk dan of er een passende vacature openstaat. Neem contact op met één van de teamleiders (telefoon:023 5414700) of kijk bij beschikbare vacatures voor het actuele  vacatureoverzicht.