Seniorencomplex Rijperduin

 

Zelfstandig wonen naast De Rijp

Naast De Rijp en op loopafstand van het gezellge centrum van Bloemendaal staat het seniorencomplex Rijperduin. Het is een complex voor senioren met prachtige (levensloopbestendige) appartementen. Het zijn sociale huur- en vrijesectorhuurwoningen die verhuurd worden door SHDH en bestemd zijn voor zelfstandig wonenden vanaf 55 jaar. Ook is er de mogelijkheid tot het kopen van een appartement. Het complex heeft een eigen entree en is voorzien van een ondergrondse garage die via een autohefunit toegankelijk is. Vanuit het complex heeft u direct toegang tot een ruime en mooi aangelegde gezamenlijke binnentuin.

U woont geheel zelfstandig en maakt, indien u dat wilt, gebruik van de dienstverlening die De Rijp kan bieden. U kunt tegen een vergoeding gebruik maken van de faciliteiten in De Rijp, zoals het restaurant, de kapper, activiteiten, bustochten en de winkel.

Zorg aan huis

Ook is directe zorg aan huis vanuit De Rijp mogelijk via ons team Zorg Thuis.
Zelfstandig wonen met De Rijp in de buurt geeft een veilig gevoel. Wij proberen zoveel mogelijk vaste medewerkers voor u in te zetten. Zo kunt u rekenen op vertrouwde gezichten en hoeft u maar één keer duidelijk te maken wat u graag wilt of nodig heeft.

De toewijzing van deze appartementen geschiedt via SHDH. Om in aanmerking te komen voor een huurappartement kunt u zich inschrijven via het aanmeldingsformulier voor het seniorencomplex Rijperduin. Hiervoor verwijzen wij u naar de pagina Wonen en Verblijf/seniorenwoningen, kopje Rijperduin.

Brochure: Sociale huurwoningen (.pdf)

Brochure: Vrije sector (.pdf)