Wonen

Wonen met hulp in De Rijp

Als u niet meer zelfstandig thuis kunt wonen, is woonzorgcentrum De Rijp een prima alternatief. De Rijp biedt mooie appartementen waar u in alle privacy kunt wonen en toch ook de nodige zorg binnen handbereik heeft. Als u in De Rijp komt wonen, laten wij de regie over uw leven in uw handen. We gaan hierbij uit van uw individuele zorgvraag, want ieder mens is uniek. Uw eigen vraag is voor ons belangrijk.

Voor De Rijp geldt dat u een indicatie nodig heeft van het CIZ.

Wachtlijst

De Rijp heeft een wachtlijst. Soms hoeft u maar enkele weken te wachten, in andere gevallen kan de wachttijd oplopen. Deze is afhankelijk van verschillende factoren en niet altijd gemakkelijk te voorspellen.

Mariëlle van Steijn is cliëntadviseur van De Rijp. Zij kan u meer vertellen over wachttijden en u adviseren over uw specifieke situatie. Wilt u weten hoe u haar kunt bereiken, klik dan hier.
 

Alle bewoners beschikken over een eigen appartement. Deze liggen in drie kleine gangen met op elke etage een gemeenschappelijke huiskamer. De woonetages bieden een vriendelijk/huiselijke indruk met veel lichtinval van buiten.


U richt uw appartement zelf in. Er zijn TV/radio aansluitingen en internet. Ook beschikken de appartementen over een moderne alarminstallatie.


Verder kunt u gebruik maken van alle gemeenschappelijke voorzieningen, op de etage en op de begane grond.
 Op de begane grond is een kapper, een winkeltje, het restaurant, een leeshoek, de herstel/linnenkamer en de receptie voor post, kranten en informatie.