Medewerkers en vrijwilligers


Werken in De Molenburg

De Molenburg is altijd op zoek naar mensen die een positieve bijdrage willen leveren aan de verzorging van onze bewoners, cliënten en deelnemers. Dat kan in loondienst, maar ook als vrijwilliger.

Medewerkers

Werken in De Molenburg vraagt natuurlijk affiniteit met de doelgroep: ouderen. Daarnaast moet je kunnen werken met onze kernwaarden: aandacht, respect, kwaliteit, samenwerken en ondernemen.
Afhankelijk van ervaring en opleiding bekijken we welke baan bij je past. Ook zijn er volop mogelijkheden voor scholing en ontwikkeling. 

Lijkt het je leuk?

Lijkt het je leuk om in De Molenburg te komen werken of ben je geïnteresseerd in een baan bij Zorg Thuis of een van de dagcentra of ontmoetingsgroepen? Neem dan een kijkje op de pagina werken en leren of kijk in de rechterkolom voor het actuele vacatureoverzicht. Wil je contact opnemen met de adviseur Medewerkers, Organisatie en Ontwikkeling (MO&O) van De Molenburg, doe dit dan via de Medewerkersadministratie op het Servicebureau van SHDH (telefoon: 023 51 95 52).

 

Vrijwilligers

Wij zijn erg blij met vrijwilligers die met bewoners (individuele) activiteiten willen doen, zoals wandelen, zingen of tuinieren. Met vrijwilligers worden altijd heldere afspraken gemaakt. Zo zijn ze verzekerd tijdens hun werkzaamheden, worden ze actief betrokken bij de organisatie en krijgen ze de aandacht die ze verdienen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over het werken als vrijwilliger bij De Molenburg, neemt u dan contact op met de medewerker vrijwilligers van De Molenburg, Astrid Bruin.
Telefoon: 023 543 03 00
E-mail: astrid.bruin@shdh.nl.