Kwaliteit en Contact

Kwaliteitskeurmerk

De titel GZ-psycholoog is wettelijk beschermd en mag alleen door gediplomeerde GZ-psychologen gebruikt worden. Dit wordt bijgehouden in het BIG-register (wet Beroepen in de Individuele gezondheidszorg). De GZ-psychologen die bij SHDH werken staan in dit register.

Al onze psychologen zijn lid van hun beroepsvereniging NIP (Nederlands Instituut voor Psychologie). Zij hanteren de beroepscode zoals opgesteld door de beroepsvereniging. U kunt er daardoor op vertrouwen dat onze psychologen altijd op de hoogte zijn van recente ontwikkelingen.

Daarnaast zijn zij steeds bezig hun werkzaamheden te verbeteren. U kunt dan denken aan het deelnemen aan een kwaliteitskring of wetenschappelijk onderzoek en het ontwikkelen van gedragsregels en richtlijnen voor behandelingen.


Contact

Voor meer informatie of een afspraak kunt u bellen of e-mailen met ons secretariaat. Dat is bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 15.00 uur via telefoonnummer; 023-89 14 100.
U kunt ook een mail sturen, het e-mail adres is: secretariaat.B&B@shdh.nl
Ook voor wijzigingen in uw persoonlijke gegevens, adres of verzekeringsnummer kunt u contact opnemen met ons secretariaat.
Als u een afspraak wilt wijzigen, vragen wij u dit uiterlijk 24 uur van te voren aan ons door te geven.