Kwaliteit en Contact

Logopedisten behalen opnieuw kwaliteitstoets

De logopedisten hebben op 3 augustus voor de tweede keer op rij de kwaliteitstoets behaald. De kwaliteitstoets (audit) maakt de kwaliteit van processen, producten en diensten rondom logopedie inzichtelijk. Twee auditoren hebben dit beoordeeld en geconstateerd dat logopedische zorgverlening 100% conform scoort. Hiermee kunnen we aantonen dat de logopedische zorg die wordt geleverd vanuit SHDH van kwalitatief hoog niveau is.
 

Kwaliteitskeurmerk

De titel logopedist is wettelijk beschermd en mag alleen door gediplomeerde logopedisten gebruikt worden. Al onze logopedisten staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Al onze logopedisten zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie. U kunt er daardoor op vertrouwen dat onze logopedisten altijd op de hoogte zijn van recente ontwikkelingen.

 

Daarnaast zijn zij steeds bezig hun werkzaamheden te verbeteren. U kunt dan denken aan het deelnemen aan een kwaliteitskring of wetenschappelijk onderzoek en het ontwikkelen van gedragsregels en richtlijnen voor behandelingen.

De logopedisten zijn aangesloten bij de kwaliteitskringen:
- Stichting Afasie Kennemerland (STAQ): een samenwerkingsverband van logopedisten gespecialiseerd in verworven neurologische aandoeningen
- Kwaliteitskring Overtoom: een samenwerkingsverband van logopedisten gespecialiseerd in verworven neurologische aandoeningen
- Kwaliteitskring Neuro-logopedie: een samenwerkingsverband van logopedisten gespecialiseerd in verworven neurologische aandoeningen.

Contact

De praktijk is open op werkdagen van 8.00-18.00 uur. Op verzoek kunt u ook een afspraak maken in de avonduren.
Voor meer informatie of een afspraak kunt u bellen of e-mailen met ons secretariaat. Dat is bereikbaar via telefoonnummer: 023 891 41 00.
U kunt een mail sturen naar het secretariaat. Ook voor wijzigingen in uw persoonlijke gegevens, adres of verzekeringsnummer kunt u contact opnemen met ons secretariaat.
Als u een afspraak wilt wijzigen, vragen wij u dit uiterlijk 24 uur van te voren aan ons door te geven.