Algemeen

'Alle aandacht voor u en uw gezondheid'

Wat kunnen we u bieden 

U kunt bij ons terecht met alle vragen over het verbeteren of behouden van uw gezondheid. Dat betekent niet alleen lichamelijke gezondheid maar ook een goede stemming en helder kunnen denken.
Omdat elk mens anders is, betekent uw vraag voor ons het startpunt van onze behandeling of begeleiding. Wij werken vanuit heldere afspraken met u, waarin uw wens en mogelijkheden centraal staan. 

Wie staan er voor u klaar

Ons team bestaat uit artsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten, psychologen, maatschappelijk werkers en geestelijk verzorgers van diverse gezindten. 
Allen zijn geïnteresseerd en gespecialiseerd in de gezondheid van ouder worden en ouder zijn.
Wilt u meer weten over de verschillende diensten die wij kunnen leveren, klik dan op de links van de verschillende disciplines. Daar kunt verder lezen wat wij voor u kunnen betekenen aan de hand van informatie en voorbeelden.

Waar werken we

Behalve onze werkzaamheden in de huizen van SHDH kunnen al onze behandelaren ook bij u thuis komen. Zo kunnen we in uw eigen omgeving de behandeling geven die u nodig hebt, op het moment dat u dat vraagt.

Meer informatie

Voor meer informatie, vragen die u heeft of het maken van een afspraak kunt u bellen met ons secretariaat. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 15.00 uur via telefoonnummer 023 891 41 00. U kunt ook een mail sturen naar ons secretariaat
De medewerkers van het secretariaat weten veel, maar hebben misschien niet overal direct een antwoord op. Zij zullen dan voor u iemand zoeken die dat wel heeft.